летни гуми

летни гуми

Летни гуми – Autobox

Няма спор, че летните гуми са една от най-ключовите съставляващи части на колата и безусловна причина за това по какъв начин тя ще се държи в пътната лента – летните гуми се радват на безмерно многообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на предметните свойства. Практиките дават представата, че все повече купувачи търсят летни гуми онлайн и проявят желание да намерят модерен сервиз, където по най-лесния начин летните гуми да бъдат подменени.

Летни гуми BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях имаме три важни надлъжни тръби върху предпазителя, които подобряват отводнението и шофирането по влажна настилка. Тези летни гуми разполагат с плоскости на ламелите с разнородна дълбочина, което смалява звука и съкращава съпротивлението при търкаляне. При това, дизайнът на тръбите на раменната част на летни гуми BlueTech премахва водата и също така усъвършенства сцеплението при неизсъхнала настилка. Заключващите се плоскости по централни ребра от своя страна усъвършенстват стабилността при сериозна скорост и ограничават съпротивлението при търкаляне. Важните преимущества на летните гуми на SYRON BlueTech са дългия пробег, оскъдното използване на гориво, малкото съпротивление при търкаляне и качественото сцепление при сухи и влажни шосета. Летните гуми обезпечават наложителната производителност при всички режими на експлоатация.

летни гуми 1 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми SYRON

Безпредметно е да се съмнявате или смущавате за това какъв тип летни гуми да предпочетете, понеже ние Ви представяме летните гуми на SYRON. С тях си подсигурявате спокойствие и класа. Летните гуми на фирмата SYRON са съставени от немалко предимства достойнства на съответните условия пред всички други конкуренти. Изрично е, че нерядко на шосето има предпоставки да се случат ненайдени и лоши обстоятелства.

Летни гуми Maxxis

Maxxis е една от най-известните и успешни компании в международен аспект. Още от формирането си през 1967 година, марката се развива непрекъснато съобразно най-модерните технологии и направления на пазара, за да подсигури удобството и безопасността на шофьорите. Различните модели летни гуми на Maxxis включват особени качества и привилегии. Част от летните гуми са със специфична конструкция, която ги превръща в особено дълготрайни, и имат сравнително дълговременен живот, дори и при неравномерно износване. При други видове летни гуми Maxxis повечето ламели в важните улеи и раменните повърхности подобряват сцепението при сняг и кал. Има и летни гуми с удобен каркас, които подобряват контрола и солидността на пресечен терен.

Летните гуми Cross 1 Plus

Летните гуми Cross 1 Plus съдържат по устойчива смес на предпазителя и вече обговорената технология за вторично охладняване „Cooling eyes”, защитаваща от аквапланинг. Структурата на летните гуми Cross 1 Plus е предназначена за сериозна скорост, а самите те са удобни и при неасфалтирани пътни ленти.

летни гуми 2 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми SYRON – видове

Продуктовата гама на леки и 4х4 летни гуми на марката SYRON съдържа три особени модела летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми Syron – основни привилегии

Възлово превъзходство на летните гуми на SYRON е, че в действителност с тях подчертано се смекчава евентуалността за появата на аквапланинг или казано по-опростено, т.нар. хлъзгане по вода. Така е, понеже летните гуми на SYRON са с много ниски степени на звук, лукс при возене, сцепление и поведение в завой. Сигурността на улицата е най-основното нещо, от което има нужда един водач. При това, SYRON са от онези компании, които вмъкват в индивидуалните си модели модерната технология “COOLING EYE TEHNOLOGY”. Чрез нея гумата се охладнява като една особена протекция против нейното загряване. Последицата от това е, че летните гуми механично стават употребими за още по-продължителен пробег и солидна трайност даже и при управление с сериозна скорост.

Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 гарантират значително по-задоволително изхабяване на предпазителя и по-кратък спирачен път на сухи и навлажнени пътни платна, помагайки на водачите да контролират ситуацията и да се любуват на приключението. Системата Active braking на тези летни гуми увеличава допирната повърхност и сцеплението при спиране, редуцирайки спирачния път. Нещо повече, новата Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, осигуряват подобрено сцепление по време на спиране. Структурата на летните гуми е подсилена и същевременно олекотена. Гамата включва 41 размера от 17 до 20 инча.

летни гуми 3 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми SYRON Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те са съставени от широки улеи за оттегляне на водата и проводници по раменните плоскости за странично отстраняване на водата. Този вид летни гуми се състои от допълнително висок скоростен индекс и развита трайност на вътрешната конструкция, като обепечава запас от спокойствие при тежки условия.

В заключение

Ние от AutoBOX сме представители на производителя за България и ви предлагаме изобилие от подбрани и достъпни оферти! Имайте вяра на офертите на AutoBOX! Освен идеите ни за летни гуми вижте още: различните ни видове зимни гуми; акумулатори; автобомилни масла; антифириз; греси и течности; добавки; чистачки; автолампи; аксесоари и други.

летни гуми 4 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 5 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 6 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 7 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 8 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 9 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми – Autobox
Летни гуми BlueTech
Летни гуми SYRON
Летни гуми Maxxis
Летните гуми Cross 1 Plus
Летни гуми SYRON – видове
Летни гуми Syron – основни привилегии
Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми SYRON Race 1 Plus
В заключение