мезотерапия

мезотерапия

Мезотерапия

Какви са рискованостите за подлагане на мезотерапия?

Както при всички процедури, за мезотерапията също има някои рискови моменти. Отнасят се по-конкретно за определени хора: жени, които са бременни и жени в процес на кърмене, които страдат от онкологични състояния и страдащи от системно сърцебиене или губене на съзнание. При този тип хора не е препоръчително ползването на мезотерапията като процедура. Разбира се, тук влизат и някои други случаи, за които задължително трябва да споделите с вашия специалист. Точно такива са познати алергии или пък провеждано лечение със съдоразширяващи препарати. Ако се отнасят за вас, споделете ги на вашия лекар, за да можете да разгледате съвместно шансовете и особеностите при хипотетично слагане на сеанс по мезотерапия.

Кои са положителните страни на мезотерапията?

След като видяхме почти всички от приложимостите на мезотерапията, стана задължителният миг да обобщим и нейните главни превъзходства за клиента/ всеки клиент. Преимуществата започват от реално елементарната за употребяване и без болка актвивност на мезотерапията, и достигат до невероятните кожни резултати и цялостния ни вид, постигнати от нея. Представяме ви набързо как така мезотерапията всъщност е най-добрият избор за вас:

1. Мезотерапия: действие без никаква болка – основното, което е мезотерапията, е инжектиране най-различни ценни субстанции в проблематични зони от човешкото лице и човешкото тяло. Споменатата практика е доста лесна за изпълнение и в същото време съвсем поносима за хората. Затова и не е необходимо да се колебаете заради възникване на някаква болка или каквито и да е неприятни чувства докато трае мезотерапията. Нещото, което е възможно да почувствате, е леко убождане или прекалена топлина във въпросната област.

2. Мезотерапия: несъществуваща опасност за нашето здраве – добавяме много ценно качество на мезотерапията, с което трябва да сте наясно. Мезотерапията не е асоциирана с абсолютно никакви сериозни нежелани реакции или здравословни опасности. Хиалуроновата киселина, витамините и цялостно всички подхранващи вещества, нужни за мезотерапията, не нанасят вреда за здравето ни и се възприемат безпрепятствено от него. Ето защо е малка вероятността от проява на алергични реакции и сходни досадни усещания.

3. Мезотерапия: потребност – естествено, ефективността е неотменната особеностза модерната разкрасителна процедура. Бъдете спокойни, че мезотерапията ще ви донесе удовлетворение. Практиката по мезотерапия се смята за подходящо средство за продоляване на каквито и да са несъвършенства по кожата – като се започне от нейното стареене и липса на еластичност, и достигайки до акнеични проблеми, поява на цветни петна. Нещо повече, мезотерапията се справя отлично по отношение топене на мазнините и обновяване на телесната форма и състоянието на определени зони от човешките тела. Като се изключи дали говорим за лицето или пък най-различни места от тялото, мезотерапията е най-добрата гаранция за качествени и ценни успехи.

4. Мезотерапия: още ползи – както обяснихме в глава „Мезотерапия – основни свойства и употреби“, мезотерапията би могла да бъде в помощ на вашите тела в най-различни направления. Ето защоподлагайки се на мезотерапия за изличаване на зачервяване и поява на петна, вие ще усетите и други полезни последствия. От една страна, мезотерапията спомага за по-качественото кръвообращение към работената област. Освен това, напълно вероятно мезотерапията да бъде от помощ съдейства за облекчаването на разни болки и мускулни схващания в тази зона. Избирайки мезотерапията, вие гарантирано отивате към достигането до здраво, завършено и хубаво тяло.

5. Мезотерапия: трайни резултати – най-често резултатите от мезотерапията могат да се забележат най-рано седем дни след първата интервенция. Според проблема, който се третира, се изискват една или две техники по мезотерапия календарна година. Всяка една манипулация по мезотерапия се съпътства от терапии за подсилване през няколко месеца. Мезотерапията носи много продължителни промени по отношение на състоянието и външния вид на кожата. За това вие трябва да сте упорити и да се постараете. Продължителните промени от мезотерапията зависят от съобразяване с храната и здравословно живеене от клиента. Това е и причината ви съветваме да сте винаги стриктни към здравето ви, за да получите истински колкото се може по-голяма ефикасност от мезотерапията като процедура.

мезотерапия 1
мезотерапия

Наистина ли сеансите по мезотерапия не са болезнени?

Наистина, сеансите по мезотерапия не причиняват никаква болка на вас. За да повярвате , помислете какво реално се оказва мезотерапията. Една малка инжекция, с помощта на която в вашето тяло се инжектират положителни и нутритивни вещества разрешаващи най-често срещаните проблеми с кожата – от захабяване и отпускане, до поява на пъпки, разлинчно пигментиране и поява на цветни петна. Е, наистина няма място за притеснение. Процедурата по мезотерапия изобщо не не влияр на възникването на усещане за болка или гадни чувства. Единственото нещо, което би могло да усетите, по-скоро е нежно боцване или усещане за парене.

мезотерапия 2
мезотерапия

Мезотерапия – какво ще ви посъветваме

Приготвили сме полезни съвети за ситуациите, в които ще се подлагате на мезотерапия. Тези съвети са за това кое е нужно и какво не е нужно да се реализира преди процедурата и след мезотерапията, паралелно с начините за максимум продължение на ефекта от технологията. Представяме ви главните ни хрумвания към всички, насочили се към мезотерапията:

– единствено и само медицинско заведение – това е първият и вероятно най-смислен съвет, който се отнася до мезотерапията, който да не пренебрегвате. Мезотерапията е наложително да се случва единствено в лекарски кабинети или клиники, специализирали в тази сфера. Не се подвеждайте от факта, че практиката минава много бързо и без проблеми. Тъй като говорим за здравословното ви състояние и красив външнен вид, и не трябва да ги оставяте на случайни хора.

– повече знания – не се плашете да попитате и да настоявате за повече информация в посока на технологията по мезотерапия, която трябва да ви бъде сложена, и присъстващите в нея най-различни съставки. Колкото повече знаете всичко около манипулацията, най-добре. Препоръчително е да зададете въпрос какви течности ще ви бъдат инжектирани. Поинтересувайте се дали тези продукти са купени директно от производителя или оторизирана фирма, както и какви са гаранциите за качеството им. При положение че приложението по мезотерапия доказано се реализира в крак с най-добрите днешни критерии в сферата, хората, с които разговаряте, едва ли ще се дърпат да отговорят максимално подробно на всеки въпрос.

– не се подвеждайте по цената на мезотерапията – в случай че ви предложат направа на мезотерапия на доста по-ниска цена спрямо другите в сферата, помислете дали всичко си струва. Всички ние ви молим да не правите никакви компромиси с пригодността на манипулацията по мезотерапия, затова защото това по-натам е възможно да доведе до поява на неподходящи и чак отрицателни следствия за кожата на вашето тяло.

– непосредствено преди мезотерапията – има някои вещества, за които се препоръчва да не се използват непосредствено преди вършенето на практиката по мезотерапия. С „буквално“ в момента фиксираме 24 часа преди съответната манипулация. Какви са тези забранени за вас неща? За начало това са аспирина и всички съдоразширяващи елементи, заедно с различен алкохол. Има случаи, в които взимането на гореспоменатите неща преди мезотерапия може да доведе до досадни последствия за вашето здраве.

– непосредствено след мезотерапията – след правене на процедурата по мезотерапия, е нужно спазването неписаните правила и хубави практики. Първо, няколко часа след финала на мезотерапията не слагайте грим. Ползването на вана или душ и съответно мокренето на третирания участък пак е грешка. Другият ни съвет към вас е с валидност за повече времетраене, и по-конкретно два дни или 48 часа след приключване на практиката по мезотерапия. Постарайте се в посочения периос да не ходите на тренировки или правите интезивни физически упражнения , които ще доведат до пигментаци на лицето, а също така да не предприемате каквито и да е процедури с топлина сауна, парна баня.

– подарете си продължителни ефекти – както вече казахме, получаването на дълговременни резултати от дейността по мезотерапия сериозно се влияе от индивидуалните ви действия и привички. Засилването на плюсовете на мезотерапията е задължително прикачено към въвеждането на професионални диети, опазването на физическа активност и , разбира се, воденето на здравословен живот. За да разберете повече по отношение на най-добрите съвети след завършването на дейността по мезотерапия, се обърнете към избрания от вас специалист.

мезотерапия 3
мезотерапия

Мезотерапия – най-важни особености и приложимости

Мезотерапията има редица важни особености и приложимости както за кожата на лицето, а и за повечето области на тялото ни. Като се започне от цялото подмладяване на кожата и заличаване на първите бръчици, и стигайки до обработването на целулита и редуцирането на натрупаните мазнини. Веднага ще обмислим внимателно всички основни дейности на мезотерапията, изкарвайки на преден план спецификите ѝ, свойства и достойнства за нашата кожа. Така че , да дадем начало:

– мезотерапия: терапия, която ни прави млади – ефектът на мезотерапията да превръща нашата кожа в по-млада до голяма степен е асоциирана с киселината с хиалурон. Какво всъщност представлява тя? Какво е тя? Но какво реално е тя? Какво точно е тя? Но какво е хиалуроновата киселина Това вещество е цялостно натурална/ органична частица, синтезирана от нашето тяло. Нейните безспорни качества са да поддържа кожата овлажнена, да увеличава нейната еластичност и да редуцира процесите на стареене. С остаряването ни обаче синтезът на хиалуроновата киселинна субстанция силно се редуцира и е необходимо многократно да се набавят още количества от нея с помощта на разнообразни действия. Подобна процедура всъщност представлява мезотерапията. При мезотерапията / киселината с хиалурон се вкарва в проблемната кожна областв комбинация с другите потребни и хранителни материали. И постиженията са страхотни. Посредством мезотерапията се осъществява тоталното регенериране и енергизиране на кожата, увеличаване на нейната еластичност и възстановяване на хубавата ѝ външност. При положение че ако сте в битка с стара, грапава и повредена кожа по лицето, мезотерапията се оказва великолепна и удобна опция за кожата ви.

– мезотерапия: акнеична кожа – когато се говори за лицевата кожа, акнето също представлява много редовно възникващ зор в днешни дни. Всъщност първопричина за това не са единствено безкрайно излизащите проблеми с пъпките по кожата, също така и трудните за махане белези, които си личат твърде дълго. Ако пък мечтаете моментално и ефективно да заличите въпросните дири, то силно ви препоръчваме да се доверите на действието на мезотерапията. Мезотерапията представлява технологии, създадени специално за изглаждане на грапавините и заглаждане на дирите, следствие от всяко акне. Ала гореспоменатото никак не е единственото качество на мезотерапията по тази тема. Освен махане на нежеланите знаци, мезотерапията гарантира и уравновесяване на повърхността и подобряване тена на кожата. Също така, мезотерапията е полезна и под формата на качествена профилактика срещу последвала акция на пъпки по лицевата кожа.

– мезотерапия: борба с целулит – мезотерапията действа превъзходно и с обработването и спасяването от целулит. В този аспект мезотерапията гарантира значително по-ускорени и ефикасни следствия в съпоставка с често прилаганите кремове против целулит независимо от какви са и откъде са. Защо съществува значителното предимство на мезотерапията, когато говорим за съревнование с целулит? Отговорът на това питане в действителност е баяелементарен. За премахване на целулита е нужно адекватните активни субстанции да се настанят вътре в дермата, намираща се под епидермиса. Това просто няма да се получи чрез различните видове козметични продукти против целулит, регулиращи ефекта си само до най-горния слой, разбира се епидермиса. Друго нещо е ситуацията с мезотерапията. Съвкупността ценни вещества, сложени по време на процедурата на мезотерапията, преминават колкото е необходимо дълбоко в кожата, давайки много ефикасен финал спрям заличаване на целулита. Спирането на мезотерапията за махане на целулит със сигурност ще ви гарантира отлични и продължителни резултати в това направление.

– мезотерапия: твърде много мазнини в проблемни зони – реалните области с проблеми при повечето жени са най-вече позиционирани в обсега на корема, бедрената част на краката кожата на бедрата и дупето. Те „разклащат“ телата на жените и нерядко е почти невъзможно да се заличат дори с тежки хранителни режими и съсипващи посещения в залите за спорт. Ако случаят при вас е подобен, то без да се замисляме ви даваме съвет да изберете мезотерапията като начин за заличаване на пречещите мазнини и смъкване на теглото ви. Каква е функцията на точно тази мезотерапия, създадена за намаляване на теглото? При този тип мезотерапия в по-проблематичната област се прокарва съчетание от необходими вещества, имащи функцията да разделят мазнините. мезотерапията гарантира ефективни и дългосрочни следствия в този аспект. Тя не единствено ще премахне мазнините и подобри вида на вашето тяло, но и ще спомогне за стимулиране процеса на метаболизъм и подновяване цветовия нюанс в съответната зона. Важно е да знаете, че мезотерапията действа успешно и заедно с други решения за намаляване на теглото като спорт, специални хранителни режими и т.н. Комбинирането на мезотерапия и подобни дейности неминуемо води до още по-видима ефективност по отношение на финалните показатели за вашето тяло.

– мезотерапия: заличаване на стрии – стриите представляват много голяма трудност, който съвсем не е обвързан единствено с седмиците близо до износването на бебето и раждането на бебето. Реално стрии се получават и /, разбира се, при жени, но също и при мъже , представители на всякакви възрастови сегменти. Какво са стриите? Става дума за линии, оформени заради миниатюрни кожни разкъсвания, които които придоиват по-скоро бял, лилав или по-скоро розов цвят. Точките от тялото, на които най-често се намират, са ръцете, гърдите, корема и бедрата. Както вече казахме, файторите за възникване на стриите понякога не са причинени от носене на плода или раждане. Тези чертички излизат и при скоростна и значителна загуба на тегло, както и съществуване на определено вид проблем с хормоните. Изключителна възможност за сбогуване със стриите е прилагането на мезотерапия. Съвсем наскоро действията по мезотерапия се подобриха много в тази сфера. Вече мезотерапията е чувствително по-ефикасна и полезна касаейки ограничаване и премахване на стриите, обновяване излъчването на кожата и завишаване на естествените ѝ защитни механизми. Мезотерапията не само ще ви спомогне да спрете да мислите за стриите, но и ще ви обещае, че несъвършенствата няма да върнат обратно в скоро време.

– мезотерапия: падане на косата при жени – мезотерапията става и за благополучно и ефикасно решаване на неудобства с оредяване на коса. Тя става за използване, независимо дали имаме добре гледана, по-скоро суха или пък по-мазна коса. Как се осъществява на практика мезотерапията на косата? При нея в областта на скалпа се слага микс от важни вещества и витамини, чието действие е да засилват поникването на косата и да нормализират градежа ѝ. Множество са безспорните следствия следствие на извършването на метод по мезотерапия на косата. В първия момент, чрез помощта на мезотерапията се вижда всеобхватно регенериране на косата що се отнася до здравословното ѝ излъчване, сгъстяване и лъскавина. Освен всичко мезотерапията сполучливо провокира израстването на косата и в същото време е активна закрила срещу посивяването на косата.

– мезотерапия: проблеми с оцветявания – появите на петна се оказват един проблемен момент , когато говорим за лицевата кожа. Въпросните оцветявания придават на лицето недобър и нездрав външен вид. В случай че не се започнат най-различни смислени постъпки срещу тях, възможно е да продължат съществуването си прекалено много време и дори да размножат. Мезотерапията е сред най-добрите и рабодещи практики за заличаване на петната по лицето. При мезотерапията против петна се използва комбинация от важни вещества и витамини, притежаващи три главни функции – придаване на по-бял цвят на кожата на лицето, ревизиране на петната и помощ чрез антиоксиданти. Избирането на действие на мезотерапия допуска генерално да се редуцират неприятните оцветявания по лицето, а също така да се спре появата на нови такива. Плюс това, благодарение на мезотерапията се добива по-бляскав и лъчист тен, който оказва позитивно отражение над цялостната ни визия и внушение на лицето.

– мезотерапия: случаи на купероза – преди да се запознаем ефекта на мезотерапията при такива случаи, ще обясним какво представлява купероза. Този проблем се счита за промяна на съдовете на кръвта, в резултат на което по кожата на лицето се образуват множество румени петънца. По-често тези точки водят със себе си горене, нужда от чесане и още досадни усещания. С какви методи мезотерапията би била полезна ако се появи същия проблем? Като за начало, най-добре да сте информирани, че не е възможно чрез мезотерапията да се премахне изцяло този здравословен проблем. За тази цел е необходимо да се приложат специализирани лазерни процедури, за които е добре да говорите с личния си лекар. Мезотерапията всъщност ще ви подпомогне видимо да преобразувате положението на вашето лице и да ограничите максимално действията върху нейния външен вид, дело на куперозата. С мезотерапията се сдобиваме с по-светла кожа, а проявие на заболяването в уязвените места от лицето стават доста бледи. Това не е финалът. Избирането на практиката по мезотерапия ще донесе и ефект на защита, спасявайки вашето лице от формирането на нова доза от досадните червеникави кръгове.

– мезотерапия: случаи на розацея – розацеята е различно конкретно заболяване, явяващо се по-скоро при по-възрастни жени. Какво реално е розацеята? Истината е, че розацеята е дълговременно боледуване на лицата ни. Тогава се появява цялостно оцветяване в червено на кожата, а също и явяване на подути кожни съдове, съпътствани от червеникави пъпки. Факторите за образуването на розацеята биха могли да бъдат най-различни – от дискомфорт със червата до по-обилна или по-малка секреция на жлъчния мехур и т.н. В такъв случай за пореден път ефективното действие на мезотерапията не се асоциира така с категорично излекуване на заболяването, а реално с намаляване на резултатите от болестното състояние за цялостния ни изглед. Изборът на активност по мезотерапия спомага за махане на всички последствияпо лицето, в допълнение с припомняне на неговия здрав и красив външен вид.

– мезотерапия: болежки и възпаления – както стана ясно в абзаца „Откъде идва мезотерапията“, като практика мезотерапията първо е използвана за лечение на най-различни силни болки и наранявания. Едва по-късно признават успехите ѝ в естетичните подобрения, които са и най-популярни днес. Същевременно все пак мезотерапията продължава да се оползотворява редовно за успокояване на различни болки и възпалявания. В този аспект практиката всъщност става една от най-добрите и ползотворни практики в света на медицината . Мезотерапията върши много добра работа при остри усещания за болка навсякъде, болки от хроничен тип, а също и т.нар. непрекъснати болестни състояния, чието действие продължава с години. Също така, мезотерапията се оказва страшно резултатна и при спешното и сполучливото оправяне от удари по време на спорт, но за този аспект ще ви разкажем в текста, който следва.

– мезотерапия: лечение на спортни травми и заболявания – в съвременния начин на живот мезотерапията става все по-редовно прилагана и предпочитана мярка, когато става въпрос за различни спортни наранявания и разболявания. Базата за тази информация е съвсем ясна. Ако сравним с близки активности, предлагани на медицинския пазар, мезотерапията прави възстановяването доста по-експедитивно и ефикасно. Тази практика е подходяща за прилагане при общо взето всички от най-често срещаните спортни контузии, като например травми на връзките на ставите, всички хрущяли, различни сухожилия или различните мускули. При процесите по мезотерапия, идеални за третиране на удари по време на спорт, се оползотворява комплекс от специално отбрани ценни вещества. Много редовно въпросните полезни субстанции съчетават лекарства против възпалението /лекарства с противовъзпалително действие, субстанции за възстановяване на тъканите, витамини и фитопрепарати. Позволено /. Разрешено е мезотерапията да е в комбинация с най-различни програми по физиотерапия, за да се усили колкото се може повече ценноста за на.

– мезотерапия: болести на ставите и костите – поредното действие на мезотерапията, заставащо редом до бранша на традиционната медицина. Мезотерапията е уникално лечебно средство съсредоточено към спирането на състояния на болки, предизвикани от проблеми със ставите и костите. За образци за такива болестни състояния ще дадем ревматоидния артрит, брахикардиите, остеопорозата и невралгичния ишиас. Най-силно полезно въздействие мезотерапията дава на хората, страдащи от остеопороза. При слагането на мезотерапията във въпросната посока в човешкия организъм се слага смес от важни субстанции като витамин Д, калций и др. Тези вещества имат способността да обновяват градежа на костта и да работят като сигурно средство, което да премахва болката за всеки човек. Мезотерапията категорично ще смекчи тежките симптоми, дело на остеопорозата, и ще се задейства за съпротивление на болестта.

мезотерапия 4
мезотерапия

На колко като брой процедури по мезотерапия трябва да спрем?

Често манипулациите по мезотерапия се правят в съвкупност от по 2-3 за лицето и минимум 4 и максимум 10 за тялото . Естествено, прецизното количество на тези процедури се свързва най-вече от вашите персонални претенции и специфики. Времевата почивка що се отнася до процедурите по мезотерапия варира в рамките на 3 седмици. След затваряне на съответния сеанс по мезотерапия с вече уговорените на брой техники, нова се планира най-малко след 180 дни. Спокойно разисквайте с човека, когото сте избрали количеството на процедурите по мезотерапия и търсените крайни резултати. Също така изберете график за реализирането им, която да кореспондира не само на вашия график и условия, а също и на нуждите за ефикасност на мезотерапията.

мезотерапия 5
мезотерапия

Каква роля има хиалуронът в мезотерапията?

Както вече споменахме до този момент, заедно с всички витамини и полезни вещества, в мезотерапията се употребява и хиалуронова киселинна субстанция. Тя се оказва крайно добра алтернатива не единствено и само за мезотерапията, също и за разнообразни технологии в разкрасителната индустрия. Причините за това са много. На първо място, хиалуроновото вещество е категорично естествена съставка, която се синтезира от тялото ни при нормални условия. Освен всичко същата разполага с характерни качества по отношение поддръжка на кожното овлажняване, връщане на нейната еластичност и отлагане на неизбежното остаряване. Вижте принципните качества на хиалуроновата киселина, които правят нейното ползване в мезотерапията така успешно за хората:

1. Безопасна хората – киселината с хиалурон представлява вещество, образуваща се в телата ни. Това прави слагането ѝ през мезотерапията доказано без никаква опасност. Тази киселина се абсорбира извънредно безпроблемно от организма и не предизвиква каквито и да било сериозни състояния на алергии или други странични реакции. А защо всъщност е хубаво за хората поставянето на хиалуронова киселинна субстанция с помощта на мезотерапия или различни козметични терапии? Всъщност с годините синтезирането на хиалуронова киселина, за който споменахме, сериозно се редуцира. Така се отразява отрицателно на общия вид, здравината и влажността на кожата. Даването на още количества киселина с хиалурон посредством мезотерапията съдейства за пазене на младостта на кожата и справяне с всякакви кожни неприятности.

2. Видими и ефикасни следствия – поставянето на киселината с хиалурон в мезотерапията и различните козметични сеанси носи навременни и ефективни постижения за дадения човек за качеството на неговата кожа. Въпросните видими и реални последици се случват при всякакви поставяния на хиалуроновото вещество в тази посока. Независимо дали говорим за крайно обновяване на кожата, по-добрата ѝ хидратация или пък премахване на различни бръчици, хиалуроновата киселинна субстанция ще работи отлично. Именно тези специфики на хиалуроновата киселинна субстанция я превръщат в предпочитана и прилагана в сесиите по мезотерапия. Трябва да сте убедени, че мезотерапията с хиалуронова киселинна субстанция ще ви гарантира исканите следствия и ще поднови много изгледа на третираната кожа.

3. Продължаване на позитивния ефект – поредното твърде ценно следствие на хиалуронът, правещо я страшно удобна за мезотерапия и подобни процедури на козметиката. Доброто действие на киселината с хиалурон на кожата на човека се запазва за сравнително дълго време. Като този ефект в повечето случаи трае от половин до една година и дори повече. След приключването на въпросния период, спокойно може да се планира нова процедура по мезотерапия или която и да е друга процедура на козметиката със съдържание на хиалуронова киселинна субстанция, за да се пази качественият и привлекателен изглед на нашата кожа.

4. Лесно и без болка прилагане – накрая, процесът по слагане на хиалуронът в нашия организъм е много прост и също без болезненост за нас. Обикновено той се разполага в рамките на 10-15 минути. Без значение дали се говори за мезотерапия, филъри за лице или най-различни процедури чрез киселина с хиалурон, няма наличност на сериозни болки или неприятни усещания за хората. Както научихте, евентуално може да получите чувство за боцкане или усещане за повече топлина на мястото. Тези усещание , естествено, заглъхват скоро след финала на сесията.

С Аестетика клиник ще станете абсолютно уверени в ефективността и безпогрешността на прилаганите манипулации по мезотерапия. Специалистите в нашия екип имат висока квалификация и гарантирани познания в сферата, а продуктите, които използваме за мезотерапията, са задължително от максимално качество. Разчитайте на Аестетика клиник и ще имате отлични последици спрямо красивия и здравословен изглед на кожата ви!

Мезотерапия
Какви са рискованостите за подлагане на мезотерапия?
Кои са положителните страни на мезотерапията?
Наистина ли сеансите по мезотерапия не са болезнени?
Мезотерапия – какво ще ви посъветваме
Мезотерапия – най-важни особености и приложимости
На колко като брой процедури по мезотерапия трябва да спрем?
Каква роля има хиалуронът в мезотерапията?