Гражданска отговорност – помощ за всеки автомобилист

Гражданска отговорност – помощ за всеки автомобилист

Гражданската отговорност представлява належаща застраховка за мотоциклети . Според текста на гражданската отговорност, застрахователят, който сме избрали е задължен да плати , сума за повреди , причинени от застрахованото лице на други превозни средства . Предварително договорената застрахователна сума на гражданската отговорност обхваща както физически , така и неимуществени щети или неизпълнение на дълга на този, който е застрахован .

Защо е задължителна гражданската отговорност?

– по изразено желание за заплащането на застрахователен комплект [гражданска отговорност и инцидент на пасажерите в превозното средство ] ще си гарантирате спокойствие, че освен вината за причинени щети на останалите пътници, при инцидент ще получат материално възмездие водача и всички други пострадали пътници в застрахованото моторно превозно средство ;

– удобство за издаване в реално време, с помощта на онлайн платформа за подаване и подписване на бланка за гражданска отговорност;

– удобство за доставяне на Вашата полица застраховката гражданска отговорност на вписан от заявителя адрес;

– възможност за разглеждане на развалено моторно превозно средство , застраховано с гражданска отговорност, на адрес даден от клиента.

Каква е причината гражданската отговорност е неразделна част от документите на автомобила в страната ?

Управлението на автомобили носи със себе си различни рискове , които се създават на пътя. Именно затова законодателят в България задължава всички собственици и водачи на автомобили да разполагат с актуална гражданска отговорност. Практиката за застраховка – гражданска отговорност е разпространена в много държави , като във всяка страна може да изглежда по различен начин и да вписва разнообразие клаузи . В България , колите , регистрирани на територията на страната и са в експлоатация , са задължен да имат налична застраховка гражданска отговорност.

Оферта за  гражданска отговорност 1
Оферта за гражданска отговорност

Какви рискове покрива гражданската отговорност?

– наложителна застраховка „Гражданска отговорност“ на титулярите, при която компанията застраховател трябва да осигури отговорността на застрахованото лице за породените от шофьора повреди на хора , възникнали по време на управлението на лека и тежкотоварна кола до вписаните в Кодекса за застраховане цифри.

Трети лица са всички физически лица , които във времето на злополуката , се намират в автомобила , с платена гражданска отговорност. Ако по време на пътно-транспортното произшествие пасажерите в превозното средство са повече от лицата/местата , въведени в гражданската отговорност, то сумата на компенсациите ще бъдат съкратени по равно и ще се разделят между пострадалите . Общата стойност, определена като компенсация на гражданската отговорност, не трябва да бъде по-голяма от общата застрахователна сума на местата в моторното превозно средство.

– застраховка „Злополука на лицата в превозните средства“, която осигурява покритие на мястото на водача или за всички пътнически места в лекия или тежкотоварен автомобил. Застраховката, не като гражданската отговорност, важи на цялата планета и се добавя при желание на потребителя .

Видове  гражданска отговорност 2
Видове гражданска отговорност

Повишаване на брокерите , които предлагат гражданска отговорност

Нуждата от застраховки – гражданска отговорност създава основата за оферирането ѝ от много повече новосъздадени агенции и агенти . При подписването на този тип застраховка, добре е да играете на сигурно и да се спрете на сигурността , бранда и отличното обслужване на на вашата бъдеща застрахователна агенция. Говорейки си по темата ние ви предоставяме високо качество и специалисти , така да се докажем като вашият проверен другар за застраховката гражданска отговорност на вашата кола или мотор.

Гражданска отговорност за занемарени превозни средства

Съгласно Кодекса за застраховането, гражданската отговорност е задължителна за всички превозни средства, които имат регистрационни табели и са регистрирани в страната и не са обявени извън експлоатация . Наредбата важи и за собствениците , които не карат леките коли, но все още държат табелите и талоните . Тези автомобили по същия начин е редно да разполагат с заплатена застраховка гражданска отговорност. За безпроблемно шофиране ние, като експерти, ви препоръчваме да обръщате внимание на всички детайли , защото невниманието и незачитането на Кодекса за застраховането създава проблеми . Според Кодекса, шофьорите на коли , които не са платили задължителната гражданска отговорност, може да се наложи да платят глоба. Стойността на глобата , причинени от липсата на гражданска отговорност варират от 400 до 600 лева за физически лица, а за юридически – от 2000 до 5000 лева.

Перфектната  гражданска отговорност 3
Перфектната гражданска отговорност

Обхват на гражданската отговорност

Споразумението за обезателната застраховка „гражданска отговорност“ на шофьорите на коли осигурява покритие на българска територия, в границите на другите държави-членки на Съюза и ЕИО, като е валидна и в държавите Сърбия, Швейцария и Андора.

Покачване на броя на застраховките – гражданска отговорност

Застраховките от типа – гражданска отговорност съставляват много голяма част от търсенето на територията на страната . Непрестанно тенденциите за подписване на застраховката гражданска отговорност се променят драстично, най-вече след създаването на задължителната застраховка гражданска отговорност за всички мотоциклети :

– 2012 година – 293,276,409 лева

– 2013 година – 318,792,586 лева

– 2014 година – 344,429,245 лева

– 2015 година – 368,230,120 лева

– 2016 година – 402,152,103 лева

За период от 5 години отбелязваме много по-голямото търсене на застраховки гражданска отговорност на коли .

Изберете надежден и сигурен застраховател за вашата застраховка гражданска отговорност

Заложете на нашата застраховка гражданска отговорност, за да сте сигурни за вашето здраве и това на семейството ви . Ние сме доверени и сигурни партньори на титулярите на автомобили в България , като нашите застраховки гражданска отговорност осигурят спокойствие на хилядите застраховани клиенти. Освен нашата гражданска отговорност, вижте още :

Избери сега  гражданска отговорност 4
Избери сега гражданска отговорност
Оферта за  гражданска отговорност 5
Оферта за гражданска отговорност
Изгодна  гражданска отговорност 6
Изгодна гражданска отговорност
Видове  гражданска отговорност 7
Видове гражданска отговорност
Изгодна  гражданска отговорност 8
Изгодна гражданска отговорност
Най-добрите оферти за  гражданска отговорност 9
Най-добрите оферти за гражданска отговорност

Защо е задължителна гражданската отговорност?
Каква е причината гражданската отговорност е неразделна част от документите на автомобила в страната ?
Какви рискове покрива гражданската отговорност?
Повишаване на брокерите , които предлагат гражданска отговорност
Гражданска отговорност за занемарени превозни средства
Обхват на гражданската отговорност
Покачване на броя на застраховките – гражданска отговорност
Изберете надежден и сигурен застраховател за вашата застраховка гражданска отговорност