детски рокли

детски рокли

Детски рокли на „Точици“

Играйте с „Точици“

Когато посетите в някои от магазините на фирмата в В страната и си купите някоя от новите ни детски рокли, детето ви има правото да играе на специален флипер , директно в магазина. При отбелязване на нужния брой точки, взимате още добри награди . Знаете, че за бранда детското мнение е ценно . Можете да поставите собствен или детски коментар за избраната от вас рокля в страницата ни във фейсбук .

Детски рокли за всеки ден

Момичетата обичат да бъдат забележителни , страхотно решение на изискванията са ежедневните детски рокли. Перфектен избор може да бъде роклята с пандели. Изработката е от лен и памук с високо качество, а панделките – допълнение са изработени по модел на детска рисунка . Кройката се спуска леко под талията и позволява свободни и динамични движения. Блестящо предложение е вида рокля с Мики Маус и балетна пачка . Щурата апликация създава нестандартен вид , а пачката от красиви воали и мек тюл допринася за щурото излъчване . Тази рокля може да закупите в червено, жълто и розово. Идеален за всекидневието на всяка млада госпожица са джинсените разновидности детски рокли с къси ръкави. С бледо кафеникав нюанс , нежен плат и дължина стигаща до коляното, ще стане любима на всяка малка госпожица . Сътворена за безгрижни детски приключения и танци до безкрай. Не бихме могли да не отдадем заслужено внимание и на комбинацията между рокля и гащеризон с пола и колан. Пленителен модел , допълнен с шевици в края на полата, джобче в лицевата част и няколко пърхащи пеперуди поставени на колана. Изящният розов цвят придава класа . Без значение с кой от разновидностите на детски рокли от новата колекцията на фирмата да преобразите дъщеричката си вашата дъщеря , ще направите правилния избор .

детски рокли 1 Голямо разнообразие от
детски рокли

По-специални детски рокли

Вашите специални дни и празнични събития естествено се нуждаят и от безупречно отношение в купуването на външен вид за децата. Не поемайте риск в покупката за празниците на скъпата си прекрасна девойка с примирявайки се с всичко . Вечерните рокли на „Точици“ сътворяват изискан начин на изглеждане, с гаранция за страхотно качество . Изящно предложение е модела с бели цветове от рози. Модела е с голи рамене, със странично закопчаване на гърба . Меката памучна материя гарантира удобство . Потърсете и още рокли в тревисто залено и вишнево . Още една невероятна идея за елегантна визия са дантелените модели . Горната част е с къс ръкав, а дължината волно се спуска под коляното. Като допълнение към роклята може да прибавите прекрасна дантелена шапка, пасваща на щурото настроение във вашия празничен ден. Малко по-разчупено предложение са моделите детски рокли с пачка представени в два десена в тази серия . Удивителна в своето великолепие е кораловата рокля. С изобилие от падащи тюлове, закопчаваща се странично и стигаща до глезена, претворява младата госпожица в същинска принцеса и превръща празничния повод в шарен карнавал . В случай че ви се ще по-изискана визия препоръчваме горещо модела с дълги ръкави и черни воали. Горната част е от мека жакирана материя, а под множество воали има вътрешна подплата. Сътворяваме чиста официална визия единствено с тази разновидност, без да прибавяме аксесоари . Удивително попълнение в колекцията са видовете рокли с пола от сатен в виолетово и панделки. Разкроението на талията е ниска и дава обем , който подсилва момичешката кокетност . Роклята е възможно да откриете в разновидности на жълто и розово.

детски рокли 2 Голямо разнообразие от
детски рокли

Подаръци на „Точици“

Със закупуването на всяка рокля от пролетната поредица на „Точици“ вие получавате , като етикет от вътрешната страна, подарък – лепенка съставяща вълшебен пъзел. Картинката е подбрана съобразно с излъчването на роклята и детските вълнения в определената за носене възраст.

детски рокли 3 Голямо разнообразие от
детски рокли

За марката „Точици“

„Точици“ е фирма произвеждаща модни детски дрехи, играчки, аксесоари – всичко от което детето се нуждае . Вече повече от десет години не спират да впечатляват с висококласни и оригинални разновидности на конкурентни цени. Както всяка пролет и този път новите модели са сътворени от детски рокли за младите госпожици и елегантни ансамбли за малките мъже.

Загриженост към качеството

Ушити само и единствено в нашата родина , с най-класни естествени платове и наситени шарки и бутикови орнаменти , детски рокли на марката са като част от вълшебна реалност . Ако възнамерявате да подсилите външния вид с допълнителни аксесоари , можете да погледнете предлаганите шапки, очила, чантички и украшения за коса, които са пълен унисон с тенденциите в роклите. не пропускайте шанса да разгледате и най-новите пролетни серии дрехи и аксесоари за момчета .

Други наши продукти:

Бебешки рокли
Блузи за момичета
Детски клинове
Бебешки клинове
Долнище за бебета
Детски долнища
Детски блузи
Детски дрехи
Бебешки дрехи
Детски якета
Детски раници
Детски дрехи за момичета
Детски анцузи
Бебешки играчки
Детски пижами
Бебешки бодита
Бебешки комплекти
Детски комплекти
Комплекти за изписване за момче
Комплекти за изписване за момиче
Комплекти за изписване
Комплекти за изписване за новородено

детски рокли 4 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 5 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 6 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 7 Голямо разнообразие от
детски рокли

Детски рокли на „Точици“
Играйте с „Точици“
Детски рокли за всеки ден
По-специални детски рокли
Подаръци на „Точици“
За марката „Точици“
Загриженост към качеството

Вашият коментар