Дрехите Jack and Jones – прочути в целия свят, но непознати у нас – мнения за дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – прочути в целия свят, но непознати у нас – мнения за дрехите Jack and Jones

Познати ли са ти страхотните дрехи jack and jones? А представителят, която представя дрехи jack and jones принципно? Независимо от това, че в държавата ни фирмата да не е в редиците на най-популярните , си струва да да разбереш повече за нейните творения и да намериш точно тези сред тях, които са присъщи на същността ти и светоусещане !

Линията дрехи Jack and Jones Core

Дрехите Jack and Jones Core ще те телепортират в градската улична култура . Типични за дрехите Jack and Jones Core са големия брой изображения, подобни на улични рисунки, които се използват при изработката им, и иновативните орнаменти. Използваните тъкани са качествени, а главните гами от цветове – изчистени , за да може елементите да се откроят по-контрастно. Линията дрехи Jack and Jones Core съчетава формалната и ежедневната визия чрез модели , като „anti-fit“ дънки, тениски с изобразени графики , суитшърти , обувки и леки плетива . Иновативният вид на дрехите Jack and Jones бива постигната благодарение на изрязани шевове и редица други технически орнамента, малка гама от цветове, естествени нюанси, съчетани със смели , изпъкващи цветове, които хващат окото и неминуемо привличат вниманието . Колекцията дрехи Jack and Jones Core оправдава интереса на младежите от мъжки пол, които се интересуват от модата . Градският лайфстайл и динамичният живот ясно се вижда, като се съди по стила им на обличане.

Разнообразие от дрехи Jack And Jones 1
Разнообразие от дрехи Jack And Jones

Линията дрехи Jack and Jones Premium

Дрехите Jack and Jones Premium се отличават с изчистена кройка и се обусловят на ефектни дрехи и модели , познати като „икони“ в общественото пространство . Прекрасно известната класика е комбинирана с тренди орнаменти , от съвременните тенденции .

В началото дрехите Jack and Jones са създавали най-вече дънки

В началото след създаването на фирмата, дрехите Jack and Jones са най-вече дънки, защото денимът вече е неизменно установен на чуждестранните ниши и се предлага в всякакви разновидности . И до ден днешен , моделите дънки се предлагат във всякакви цветови палитри и нюанси , избелени , по-малко или повече скъсани, по-прилепнали за тялото , от типа „skinny fit“ и “slim fit”, обичайните модели „regular fit“ и още много други . Това е и начинът, по който брандът съумява да си спечели позиции на световния пазар и да се нареди до останалите водещи производители на дънки . В последно време, компанията лансира колекцията дрехи Jack and Jones Jeans Intelligence, която показва по нов начин водещата насока на дънковите облекла и цели те да бъдат с по ниски цени за всеки човек . Това , което е важно за компанията, е преди всичко първокласното качество, грабващият дизайн и майсторството на изработка.

Вижте нашите дрехи Jack And Jones 2
Вижте нашите дрехи Jack And Jones

Серията дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са вдъхновени от поп културата на града – начинът на обличане е интересен и многообразен, от стила лъха жизнерадост , а вдъхновението за тях е почерпено от най-актуалните тенденции . Те са с високо качество и съчетават в себе си съчетания от цветове и стилове , които ти дават шанса да персонализираш абсолютно всяка визия така, както ти предпочиташ! Дрехите Jack and Jones Originals са дръзки и смели , които подхождат на личностите, които не се боят да се откроят сред тълпата . Насочени са към креативните мъже , които често съчетават многообразни начини на обличане в аксесоарите и детайлите на облеклото си. Колекцията Jack and Jones Originals представя цветни дрехи, като блузи с къс ръкав с щампи, ежедневни блузи , суитшърти и дънки .

Понастоящем дрехите Jack and Jones са преминали през пет авторски линии

От създаването си до наши дни дрехите Jack and Jones са развити чрез 5 авторски линии на бранда – дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, дрехите Jack and Jones Premium, дрехите Jack and Jones Originals, дрехите Jack and Jones Core и дрехите Jack and Jones Tech. Заедно, всички те имат за цел да обхванат абсолютно всички оутфитове, възгледи и замисли, но се разграничават един от друг, за да прилягат на всички вкусове и визии .

Изберете нашите дрехи Jack And Jones 3
Изберете нашите дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са подходящи за всички сезони

Дрехите Jack and Jones са подходящи за всеки ден – изработват се оригинални визии от модерни и разнообразни платове блузи с къс ръкав и ризи, в цялата палитра от цветове или с прибавени орнамента, актуални в съответния етап на лансиране на колекцията . Тъкмо за тази линия дрехи Jack and Jones, фирмата работи в тясно сътрудничество с много малък брой обичащи работата си снабдители, които осигуряват най-добра изработка на крайния продукт . С помощта колективното им сътрудничество, дрехите Jack and Jones стават задължителна част от облеклото на всеки един , подходящи за всякакъв случай. Дрехите Jack and Jones Premium подхождат на мъже с актуален начин на живот и елегантна визия – такива , които се стремят да наложат класическото облекло , но в по-модерна и актуална разновидност .

Изберете нашите дрехи Jack And Jones 4
Изберете нашите дрехи Jack And Jones

Серията дрехи Jack and Jones Tech

Серията дрехи Jack and Jones Tech се опитва да предложи максимален комфорт за всекидневието , без, разбира се, да прави компромис с доброто качество на материалите , които са необходими за изработката им . Тъкмо сред тези дрехи Jack and Jones спадат предложенията за спорт на марката , които навярно ще предизвикат любопитството ти ! Вдъхновени от динамичния начин на живот , който хармонира между спорта, модата и облеклото за всеки ден, дрехите Jack and Jones Tech са удачни за всякакви климатични условия през отделните сезони . Те ще бъдат удачни за мъжете , които държат на добрата изработка и удобството , предпочитат спорта , но не не могат да не обърнат внимание стилната визия . Всички дрехи Jack and Jones от тази серия подхождат на активности навън и сред природата , а прибавените орнаменти са новаторски и целят да те подпомогнат в най-голяма степен , когато се намираш в точно такава среда .

Присвои нещо за своята визия

Съумяхме ли да привлечем вниманието ти? Много се надяваме да бъде по този начин! Дрехите Jack and Jones са изработени с голямо внимание към използваните тъкани и създадените орнамента, за да биват валидни за различните визии и уникалната индивидуалност, която да ти допадне и да подбираш сред многобройните предложения . Фирмата наистина си струва да бъде оценена и в страната по способа, по който се е утвърдила и в другите страни .

Потърсете и останалите ни модели и сетове дрехи :

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Качествени дрехи Jack And Jones 5
Качествени дрехи Jack And Jones
Нашият каталог с  дрехи Jack And Jones 6
Нашият каталог с дрехи Jack And Jones
Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones 7
Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones
Най-добрите дрехи Jack And Jones 8
Най-добрите дрехи Jack And Jones
Нашият каталог с  дрехи Jack And Jones 9
Нашият каталог с дрехи Jack And Jones

Линията дрехи Jack and Jones Core
Линията дрехи Jack and Jones Premium
В началото дрехите Jack and Jones са създавали най-вече дънки
Серията дрехи Jack and Jones Vintage Originals
Понастоящем дрехите Jack and Jones са преминали през пет авторски линии
Дрехите Jack and Jones са подходящи за всички сезони
Серията дрехи Jack and Jones Tech
Присвои нещо за своята визия

Едно мнение за “Дрехите Jack and Jones – прочути в целия свят, но непознати у нас – мнения за дрехите Jack and Jones”

Вашият коментар