Хладилници – увлекателно и практично в подбора им.

Хладилници – увлекателно и практично в подбора им.

В покупката на хладилни уреди за дома винаги ни трябва качество, предвещаващо , безпроблемна употреба на хладилника, реално съответстващо на нашия бюджет . Особено деликатен е мига, в който ни се налага нуждата от покупка на хладилници – съществена подробност от вашето ежедневие и нрави. Ще ви представим няколко любопитни обстоятелства около изобретяването на първите хладилници, ще ви представим същността на разнообразието от класове и несъмнено , ще ви дадем препоръка къде може да потърсите най-надеждните и добре подбрани разновидности хладилници.

Интересно и любопитно за хладилниците

Не е лесно и почти неосъществимо е днес да осъзнаем какво би било ежедневието без съществуването на нашите добросъвестни домакински помощници , носещи названието хладилници. Ако погледнем в историята обаче , ще осъзнаем , че това чудо на техниката , в познатия си вид, се ражда сравнително скоро.

Произход на хладилниците

Нашите предшественци даже не намирали необходимост от изстудяване на храната, а просто са я приемали непосредствено след лов, риболов, бране на реколтата или добиване от природата. Приемането на хранителни вещества е било първостепенно значим метод за съществуване , ден за ден , а не сетивното изкушение от магията на готвенето, познато ни днес . Първоначалното хрумване за дълготрайно и по-надеждно съхранение на храна била чрез съдове с вода, поставени в проветрива зона , обгърнати с влажна кърпа или оставени да се изстудяват през нощта . В по-късни години осъзнали, че разтворени в водна течност определени соли консумират голямо количество топлина и сметнали за добре да ги ползват за запазване на напитките свежи . Най-старите приличащи на термоизолирани шкафове , в които се държи температура по-ниска от тази на околната среда били кухини в зидовете на стаите или издълбани в почвата , покрити с клони и пълни със сняг или лед. В дворовете на някои императори имало специален отряд около стотина човека , осигуряващ грижата за охлаждането, като се започне блюдата на масата и се стигне дори до мъртвото тяло на споминалия се управляващ.

Нашият каталог с  хладилници 1
Нашият каталог с хладилници

Страхотните идеи за хладилници в Техмарт

Мисията на нашите магазини е да предоставя на клиента най-заслужаващите си предложения за качество на сгодни цени съответстващи на действителният стандарт . На тема хладилници, разполагаме с такива в няколко под-категории – с долна камера, с горна камера, с една врата, сайд бай сайд, хладилни витрини и хладилници за вграждане. В три , в цветове подходящи на всяка естетическа перспектива и обзавеждане на каквото и да е помещение.

Най-добрите оферти за хладилници 2
Най-добрите оферти за хладилници

Устройство и характерности на хладилника „Мраз 75“

Мраз 75 има страхотен външен вид на красива мебел. Специализираният механизъм на бравата му осигурява сигурно прилепване на вратата и нацяло отделя от външни околни влияния . Действа с абсорбционно дифузен хладилен агрегат, чиято полза пред компресорния е тихата му работа .

Идеалното място за покупка на хладилници

Техмарт е магазин, покриващ нуждите за всеобхватното присъствие на ведрината в нашия дом. Предлага широк асортимент на едра и дребна техника, инструменти и мебели за интериора и градината. Пред вас ще се разгърне разнообразие от класове на различни марки в ценови рангове , отговарящи на всеки стандарт и условие . Широкият избор на модели ще направи изборът . Разполагате със независимостта да икономисате време, нерви и усилия с идеално структурирания интернет магазин, с работещи надеждни служители, с които можете да разисквате всичко и светкавична и безплатна доставка до всяка точка на територията на родината .

Подкрепа в покупката на хладилници

В страницата ни в интернет имате шанса удобно да определяте ценовата граница , и разбира се да стесните търсенето точно за избрания от вас производител или модел. Марките които имаме са BOSCH, GORENJE, HANSA, HOTPOINT ARISTON, INDESIT, LG, LIBHERR, PANASONIC, SAMSUNG, SNAIGE, TEKA, WHIRLPOOL.

Изключително добри хладилници 3
Изключително добри хладилници

Първо българско участие в изобретателския процес на хладилници

Първият личен хладилен машинен уред, направен от българи се назовава „Мраз 75“ и е създаван в промеждутъка на годините 1958г. и 1962 г. във фабрика за хладилници на територията на столицата . Първите десетина екземпляра , за кратко време заслужили доверието на потребителите и се наложили пазара. До 1962г. производството достигнало до цифра от шест хиляди бройки направени хладилници.

Винаги сте добре дошли да закупите вашият хладилник.

В магазина на фирмата намиращ се в град Перник или в електронното пространството. Погледнете още, освен хладилници и какъвто и да е друг тип уреди или обзавеждане за своите домове и най-съкровени кътчета като например:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

смартфони

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Изберете хладилници 4
Изберете хладилници
Изключително добри хладилници 5
Изключително добри хладилници
Изключително добри хладилници 6
Изключително добри хладилници
Каталог хладилници 7
Каталог хладилници
Изключително добри хладилници 8
Изключително добри хладилници
Оферти за хладилници 9
Оферти за хладилници
Намерете хладилници 10
Намерете хладилници
Видове хладилници 11
Видове хладилници
Качествени хладилници 12
Качествени хладилници
Изключително качествени хладилници 13
Изключително качествени хладилници
Типове хладилници 14
Типове хладилници

Интересно и любопитно за хладилниците
Произход на хладилниците
Страхотните идеи за хладилници в Техмарт
Устройство и характерности на хладилника „Мраз 75“
Идеалното място за покупка на хладилници
Подкрепа в покупката на хладилници
Първо българско участие в изобретателския процес на хладилници
Винаги сте добре дошли да закупите вашият хладилник.

Вашият коментар