Какво трябва да знаем относно различните типове автогуми съобразно необходимите ви параметри

Автогумите със сигурност са между най-важните елементи за който и да е автомобил. Вашите автогуми изпълняват функцията за достигането на отлична лекота и комфорт при задвижването на превозния автомобил, и обещават безопасността , спрямо автогумите, както на човека зад волана , така и на всички наоколо. За да осъществите тези стремежи обаче, е нужно да заложите на точните автогуми. В продължението на статията ще ви предоставим информация за съществените фактори, които е добре да се разгледат под внимание при избирането им . В допълнение, ще ви дадем няколко ефикасни съвета във връзка с последващите дейности по поставяне, така че всичко да премине по определено най-гладкия и потвърден начин за вас.

Зимни предложения автогуми

– те са предназначени да гарантират нормалното движение на автомобила в сурови зимни обстановки , често обхващащи фактори като несухи пътни участъци, снегове и заледена настилка. Имайки предвид този проблем имат каучукова консистенция, притежаваща наложителната пластичност при слаби температурни градуси и гарантираща доброто сцепление с пътната настилка. Зимните автогуми най-вече се слагат през октомври или ноември и се подменят напролет , когато заем , че мразовитостта и поледиците са цялостно завършили.

Гарантирано ниво

– страхотното качество на автогумите и не само, налични в сайта на сайта ни, е напълно гарантирано . Всички стоки се зареждат направо от Германия и създадени на базата на най-модерните Евро стандарти за безопасност и сигурност при движение .

Каталог автогуми 1
Каталог автогуми

Летни варианти автогуми

– подхождат точно на атмосферните условия по време на жаркия пролетно – летен етап в родината. Изделията , от които са създадени те, не допускат изтриване при бързи скорости, както и повреждане поради горещините . Поставяйки на автомобила си летни автогуми, можете да бъдете убедени , че те ще останат в страхотно състояние за доста дълъг етап на употреба .

Универсални автогуми Измислени с умисъл да се прескочи отегчителната и неприятна за редица собственици на автомобили замяна на автогумите по два пъти годишно . Макар и да не успяват съвсем да заместят зимните или летните такива, те поемат голяма част от характеристиките на двата типа и предоставят запазването на нужните равнища на сигурност при шофиране . От една страна всесезонните автогуми предоставят изрядното придвижване на колата през зимата, а от друга – са устойчиви на познатите летни горещини.

Препоръки след извършването на монтажа на автогумите

какво следва – след слагането на гумите , внимавайте неизменно да преглеждате състоянието на автогумите. Обръщайте внимание на видими изменения в налягането им, външни следи , дефекти и подобни най-вероятно не много хубави знаци . Ако се изправите пред такива , задължително помислете за решение , за да си осигурите безаварийно придвижване .

Видове автогуми 2
Видове автогуми

Как да закупите точните автогуми?

Необходимо е при търсенето на автогуми да се обърне внимание на няколко доста съществени условия и характеристики . Тези детайли ще ви помогнат да разберете кои са най-подходящите и подходящи автогуми за вашето превозно средство . Те стартират от размера и различните показатели на автогумите, и стигат до раздели като тяхната цена и предназначение . В следващите редове натекста ще ви се изясни всичко , което трябва ви бъде ясно за тези фактори , играещи главна роля в процеса на подбиране .

# Главни критерии , имаме предвид в закупуването на автогуми

Размер – размерът със сигурност е една от сериозните характеристики, които е добре да се предвидят . За всеки вид кола си има уместен размер автогуми, най-често отбелязан в нейното упътване. Не забравяйте да вижте това упътване и имайте предвид показаните в него размери . Вземането на неприлягащ за автомобила ви размер автогуми е възможно да нанесе някои недобри ситуации при шофиране , като например повишен разход на енергия , стържене при завои и т.н.

Товарен и скоростен показател – два индеска , които също са от важно значение в момента на избор на автогуми. С какво в същност се свързват те? Товарният индекс е показател за тежината, която съответната автогума е способна да понесе . От друга страна пък скоростният индекс представя последната пределна скорост за наличната автогума. Или по друг начин казано, товарният и скоростният показатели показват крайностите при функцията на дадените видове и модели автогуми, с които всеки един водач трябва да се придържа.

Длъжност – под „предназначение“ разбираме в каква пътна обстановка обичайно ще се използват набелязаните автогуми. Променящата се ситуация на платното се свързва и специфични специфики и особености от позиция на автогумите. Автогумите, с характеристики за шофиране в градска обстановка, могат да осигуряват по-ниски нива на консумация на гориво и максимално кратък спирачен път. Ако обичайно минавате по магистрали или други главни пътища, ключови за избора на автогуми са тяхната устойчивост на високи скорости, максималното сцепление с пътната настилка и придружаващия го комфорт при управление.

Цена – съвсем естествено колкото по-вискокачествени автогуми смятате да сложите на своето превозно средство, толкова по-скъпа цена ще трябва да платите за тях. Въпреки това помислете добре за кой модел автомобил ви трябват , къде смятате да го използвате и какви характеристики на автогумите са от важно значение за вас. В този дух ще сполучите да получите най- правилното и прилягащо ви съотношение между цена и качество при избирането на автогуми.

Повече за  автогуми 3
Повече за автогуми

Заслужаващи си стойности

– в сайта ще намерите автогуми на страхотно ниски и подходящи за вас цени. Експертите ни винаги проследяват измененията на родния пазар в в този контекст, за да има гарантирана изгода за сериозните ни купувачи.

Информация за автогуми 4
Информация за автогуми

Предлагаме ви да видите предложенията на фирмата за автогуми

Разгърнете предложенията на сайта ни и се спрете съответстващите автогуми за своето превозно средство ! Разгледайте и всички наши предложения:

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Изключително добри автогуми 5
Изключително добри автогуми
Вижте нашите автогуми 6
Вижте нашите автогуми
Оферти за автогуми 7
Оферти за автогуми
Разгледайте автогуми 8
Разгледайте автогуми
Разнообразие от автогуми 9
Разнообразие от автогуми

Зимни предложения автогуми
Гарантирано ниво
Летни варианти автогуми
Препоръки след извършването на монтажа на автогумите
Как да закупите точните автогуми?
Заслужаващи си стойности
Предлагаме ви да видите предложенията на фирмата за автогуми

Категории:

0 Коментара

Вашият коментар