Любопитни факти , които ще ви впечатлят за летните гуми

Любопитни факти , които ще ви впечатлят за летните гуми

Съществената значимост на летните гуми

Безсъмнено е, че летни гуми са една от най-важните съставляващи части на колата и категорична причина за това по какъв начин тя ще се котира в пътната лента – летните гуми имат неизмеримо разнообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на определените свойства . Наблюденията отбелязват , още повече купувачи търсят летни гуми онлайн и желаят да намерят модерен сервиз, където по най-лесния вариант летните гуми да бъдат подменени .

Летните гуми Cross 1 Plus – преимущества за вас

Летните гуми Cross 1 Plus включват по-твърда смес на предпазителя и вече помената технология за вторично охладняване „Cooling eyes”, пазеща от аквапланинг. Конструкцията на летните гуми Cross 1 Plus е отредена за значителна скорост, а самите те са годни и при неасфалтирани пътни ленти .

Летни гуми от избора на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с природосъобразен характер. При тях са налични три важни надлъжни цеви над предпазителя, които подобряват отводнението и придвижването по влажна настилка. Тези летни гуми ползват се с плоскости на ламелите с различна дълбочина, което ограничава звука и редуцира съпротивлението при търкаляне. Независимо от това , дизайнът на тръбите на раменната част на летни гуми BlueTech отстранява водата и също така оптимизира сцеплението при мокра настилка. Затварящите се плоскости по централни ребра от своя страна подобряват стабилността при сериозна скорост и съкращават съпротивлението при търкаляне. Възловите превъзходства на летните гуми на SYRON BlueTech са дълговременния пробег, ограниченото използване на гориво, незначителното съпротивление при търкаляне и доброто сцепление при сухи и навлажнени пътни ленти . Летните гуми обезпечават наложителната производителност при всички  режими на потребление.

Най-добрите на пазара летни гуми 1
Най-добрите на пазара летни гуми

Летни гуми от фирмата Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 гарантират значително по-доброкачествено износване на предпазителя и по-къс спирачен път на сухи и влажни улици , подпомагайки на водачите да владеят ситуацията и да се радват на приключението . Технологията Active braking на тези летни гуми увеличава допирната повърхност и сцеплението при спиране, скъсявайки спирачния път. При това , новата Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, осигуряват усъвършенствано сцепление по време на спиране. Структурата на летните гуми е подсилена и същевременно олекотена. Гамата съдържа 41 разновидности от 17 до 20 инча.

Летни гуми SYRON – богата гама

Моделите за леки и 4х4 летни гуми на производителя SYRON съдържа три специфични модела летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Изключително качествени летни гуми 2
Изключително качествени летни гуми

Летни гуми на производителя SYRON

Безпредметно е да се двоумите или тревожите за това какъв вид летни гуми да предпочетете , тъй като ние Ви представяме летните гуми на SYRON. С тях си обезпечавате увереност и класа. Летните гуми на фирмата SYRON съдържат немалко предимства достойнства на съответните условия пред останалите конкуренти. Очебийно е , че по някой път на пътната настилка има предпоставки да се случат индидентни и лоши обстоятелства .

Летни гуми Syron – главни преимущества

Централно предимство на летните гуми на SYRON е, че всъщност с тях подчертано се понижава вероятността за зараждането на аквапланинг или по-достъпно казано, т.нар. хлъзгане по вода. Така е, тъй като летните гуми на SYRON са с доста ниски степени на звук, удобство при возене, сцепление и поведение в завой. Сигурността на шосето е най-ценното нещо, от което има нужда един шофьор. Независимо от това , SYRON са от онези фирми, които въвеждат в индивидуалните си модели съвременната методика “COOLING EYE TEHNOLOGY”. С нея гумата се охладнява като една оригинална защита против нейното загряване . Изводът от това е, че летните гуми механично стават употребими за още по-сериозен пробег и забележителна здравина даже и при каране с голяма скорост.

Намерете най-добрите оферти за летни гуми 3
Намерете най-добрите оферти за летни гуми

Летни гуми от производителя SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те съдържат широки проводници за премахване на водата и цеви по раменните плоскости за странично извеждане на водата. Този вид летни гуми включва допълнително висок скоростен индекс и увеличена твърдост на вътрешната конструкция , като обезпечава запас от сигурност при опасни условия .

Летни гуми от набора на производителя Maxxis

Maxxis е една от най-известните и резултатни компании в интернационален мащаб. Още от формирането си през 1967 година, компанията се разширява перманентно в тон с най-иновативните технологии и направления на пазара, за да обезпечи спокойствието и безопасността на шофьорите. Разнородните вариации летни гуми на Maxxis съдържат специфични свойства и привилегии . Част от летните гуми са със специална структура , която ги превръща в особено трайни , и имат сравнително продължителен живот, дори и при погрешно износване . При различни видове летни гуми Maxxis повечето ламели в водещите цеви и раменните блокове подобряват сцепението при сняг и кал. Налични са и летни гуми с удобен каркас, които подобряват контрола и солидността на пресечен терен.

Вземете летни гуми 4
Вземете летни гуми

Като край на нашия материал

Ние от Летни гуми ООД сме представители на компанията за нашата страна и ви предоставаме изобилие от подбрани и достъпни оферти ! Имайте Доверие на офертите на Летни гуми ООД! Освен идеите ни за летни гуми разгледайте още :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Вижте нашите летни гуми 5
Вижте нашите летни гуми
Вземете летни гуми 6
Вземете летни гуми
Видове летни гуми 7
Видове летни гуми
Най-добрите летни гуми 8
Най-добрите летни гуми
Качествени летни гуми 9
Качествени летни гуми

Съществената значимост на летните гуми
Летните гуми Cross 1 Plus – преимущества за вас
Летни гуми от избора на SYRON – BlueTech
Летни гуми от фирмата Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми SYRON – богата гама
Летни гуми на производителя SYRON
Летни гуми Syron – главни преимущества
Летни гуми от производителя SYRON – Race 1 Plus
Летни гуми от набора на производителя Maxxis
Като край на нашия материал

Вашият коментар