НЕКА РАЗБЕРЕМ КАКВА ИНФОРМАЦИЯ ИМАМЕ ЗА ДНЕШНИТЕ СМАРТФОНИ?

НЕКА РАЗБЕРЕМ КАКВА ИНФОРМАЦИЯ ИМАМЕ ЗА ДНЕШНИТЕ СМАРТФОНИ?

Може ли много от нас, да преживеем нашия ежедневен и модернистичен ден, без смартфони? Изчистен отговор на този въпрос осигурява световната статистика на общият брой клиенти на смартфони от 2014 до прогнозите за 2020 г.

Числото на хората които се спират на смартфони със сигурност нараства от 2, 1 милиарда през 2016 г. на около 2, 5 милиарда през 1919 г., предвиждат експертите . Последната година малко повече от 36% от населението на света имат смартфони, за разлика от 2011 г., в която този дял е едва 10. И това не е случайно , ще изложим фактори за тяхната популярност.

# КРИТЕРИЯ , РАБОТЕЩИ ЗА РАЗСТЯЩИЯ ИНТЕРЕС КЪМ СМАРТФОНА

свързване с собствена или делова посока ;

ползването на редица разновидности апликации за виртуално пазаруване или резервации;

запазване на приятни моменти или преживявания ;

слушането на песни, от смартфона, ни изпълва с жизненост, сила и приятни настроения .

КАК ТРЯБВА ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА СВОЯ СМАРТФОН?

Ще ви представим определени основополагащи неща, които сте способни и сте длъжни да предвидите , ако имате желание да запазите личния ви смартфон и той да бъде с вас по-пълноценно и за дълъг период от време.

Намерете най-добрите оферти за смартфони 1
Намерете най-добрите оферти за смартфони

ТОЧНО КАК ДА ИЗБЕРЕМ КОЙ Е ПРИЛЯГАЩИЯТ НИ СМАРТФОН?

Обширният асортимент от смартфони в продажба , наистина има опция да ни подведе, поради тази причина е добре при условие, че гласуваме доверие на призната компания сред конкуренцията , точно като ООД. Ще ви представим най-необходимите наставления, които експертите от ООД поверяват . Базови предпоставки за предпочитане на нов смартфон:

ПАЛИТРА ОТ НЮАНСИ ИЗБЛИКВАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН

Относно дисплея на смартфоните от съществено значение е представянето на цвета и яркостта, а не само разделителната им способност. Ако забележите, колко ярък е панела, това ще е показател и за наситеността на цветовете – AMOLED панелите са преди LSD, в този смисъл. Преимуществото на новите модели смартфони е, че те имат висок, динамичен диапазон – HDR, който проявява още повече нюанси .

ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН

Закупете вашият смартфон, избирайки големината на екрана. В случай, че за вас е важно боравенето с мобилния апарат с една ръка или пък мислите , че умаленият екран пасва на стила ви , по-скоро се спрете на такъв с размери между 4,6 и 5 инча. Но ако повече време прекарвате в гледане на сериали, клипчета или забавни игри, то по-функционален ще бъде екран с 5,8 инча, като на Galaxsy S8.

Оферти за смартфони 2
Оферти за смартфони

КАКВА Е СЪЩЕСТВЕНАТА РЕЗУЛТАТНОСТ ОТ СМАРТФОНИТЕ?

Смартфонът, днес е един олекотен адаптивен компютър, със свой процесор, памет и красив дисплей, върху който можеш да издириш каквото и да е. Независимо от това къде се намираме , ни се разкрива да опцията установим , че хората практически “живеят в“ самртфона си и във всеки един момент търсят нещо, най-вероятно себе си. Самото наименование смартфон е съчетание от английските smart и phone, като първата се превежда : интелигентен, умен, елегантен, находчив, бърз, прецизен – това реално прецизно приляга на критериите на самртфона. Идва момента представим базовите плюсове от смартфона:

общуваме с приятели и роднини, възможно с часове или работно търсим колегите ни;

Подчертаваме интернет присъствието си , използвайки социалните мрежи, следователно сме неизменно в течение на най-новите мероприятия , мнения и постове;

Все по-често смартфоните са употребявани и в офиси на фирми, за по-пълноценна работа ;

При условие, че сме отегчени от всекидневните ангажименти , чрез смартфона си, кратковременно и без проблеми „отиваме“ в най-интересното ни приложение , за да се порадваме на любима песен; да се отделим в паралелна реалност , избирайки разтърсващ филм; да се разсеем с комедийно предаване или поне за мъничко да се „впуснем“ в редовете на прекрасна книга .

Смартфоните са доверен наставник, при условие, че ни се хапва , независимо колко е часа .

Ако имаме желание да си направим селфи, имаме свиден момент от точката на събитието ;

Нашите лаптопи са определено обемни, за разлика от смартфоните, които не просто са удобни , но влизат в малкият ни джоб .

Оферти за смартфони 3
Оферти за смартфони

КАКВО Е НЕОБХОДИМО ДА РАЗБЕРЕМ ЗА ЖИВОТА НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН

Не се доверявайте на смартфон, с батерия, издържаща по-малко от 10 часа. Във виртуалната страница на ООД, ще видите раздел от смартфони, специфично тествани за дълготраен „живот“. Ето как ще разберете , кое устройство ще ви даде защита и спокойствие – зареждате един път , за няколко дни.

НАШИТЕ НАСТАВЛЕНИЯ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В ЕКСПЛОАТАЦИЯТА НА ВАШИЯ СМАРТФОН

Щом го платите , подберете калъф, прилягащ добре на вашият смартфон – това ще го съхрани от удари или потенциално падане върху неговия дисплей. Дизайна, също е от значение , закупете калъф, съответстващ на точно по вкуса ви и с него се чувствате удобно , когато смартфона е в ръката ви;

Протектора, естествено е потребен елемент от грижата за смартфона – той защитава екрана от драскотини и в някои моменти от леки мокрения;

Внимавайте , предпазвайте смартфона си от вода. Ако в някаква ситуация, попадне по-голяма капка или го облеете, моментално извадете батерията, за да може за час да изсъхне и чак след това я вкарайте отново .

Един път в месеца е необходимо да се направи запълнен цикъл на заряд на батерията на смартфона. Или за смартфона ви е необходимо зареждане на 100% после да оставите батерията да бъде разредена напълно , падайки до 0 и за да се изключи сам. Така ще запазите живота на батерията за повече време ;

Дръжте смартфона си чист – редовното изчистване , би направило дисплея наслаждение за вас и по този начин ще бъде още по-красив . За тази работа не разчитайте на хартия, а просто мека кърпичка, в обратния случай , може да стане непредвидено надраскване на екрана;

Прибирайте смартфона си, постоянно на едно и също място, когато излизате . Влизайки в магазин или друга обществена сграда, бъдете на щрек при кратко оставяне , някой е възможно да ви го вземе или открадне. Поради този факт , не забравяйте да използвате FindMyPhone или този тип функция, при кражба или загуба .

Вижте смартфони 4
Вижте смартфони

ЦЕЛИЯТ СВЯТ ПРЕЗ МОЯ ПОГЛЕД И КАМЕРАТА НА СМАРТФОНА МИ

Камерата на смартфоните всъщност е е една от най-съществените характеристики. Освен пикселите, при смартфоните, имат роля и специалните функции, подобни на : двойните лещи и оптичната стабилизация на снимката.

Изключително качествени смартфони 5
Изключително качествени смартфони

МЯСТОТО ЗА ИЗБОР НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И МНОЖЕСТВО АКСЕСОАРИ

Разгледайте сайта на ООД и харесайте смартфона, който най-добре отговаря на стила ви на живот и потребности . Практичен, удобен и с красив дизайн е вашият смартфон, с него се чувствате естествено. Запознайте се още с секциите в сайта ни запълнени с предложения като:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Таблети

Намерете смартфони 6
Намерете смартфони
Разгледайте смартфони 7
Разгледайте смартфони
Изключително добри смартфони 8
Изключително добри смартфони
Разновидности смартфони 9
Разновидности смартфони
Най-добрите смартфони 10
Най-добрите смартфони
Каталог смартфони 11
Каталог смартфони

КАК ТРЯБВА ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА СВОЯ СМАРТФОН?
ТОЧНО КАК ДА ИЗБЕРЕМ КОЙ Е ПРИЛЯГАЩИЯТ НИ СМАРТФОН?
ПАЛИТРА ОТ НЮАНСИ ИЗБЛИКВАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН
ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН
КАКВА Е СЪЩЕСТВЕНАТА РЕЗУЛТАТНОСТ ОТ СМАРТФОНИТЕ?
КАКВО Е НЕОБХОДИМО ДА РАЗБЕРЕМ ЗА ЖИВОТА НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН
НАШИТЕ НАСТАВЛЕНИЯ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В ЕКСПЛОАТАЦИЯТА НА ВАШИЯ СМАРТФОН
ЦЕЛИЯТ СВЯТ ПРЕЗ МОЯ ПОГЛЕД И КАМЕРАТА НА СМАРТФОНА МИ
МЯСТОТО ЗА ИЗБОР НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И МНОЖЕСТВО АКСЕСОАРИ

Вашият коментар