Непознати факти , с които не сте били запознати относно летните гуми

Непознати факти , с които не сте били запознати относно летните гуми

Съществената важност на летните гуми

Не буди съмнение , че летни гуми са една от най-ключовите съставляващи части на колата и категорична причина за това по какъв начин тя ще се котира на пътното платно – летните гуми притежават голямо разнообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на дадените особености . Статистиките отбелязват , вече много водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и желаят да намерят съвременен сервиз, където по най-лесния вариант летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми от продуктовата линия на фирмата Maxxis

Maxxis е една от най-големите и сполучливи фирми в интернационален мащаб. Още от образуването си през 1967 година, компанията се разширява непрестанно в тон с на-новите технологии и тенденции на пазара, за да гарантира спокойствието и безопасността на шофьорите. Разнородните модели  летни гуми на Maxxis притежават особени характерности и приоритети . Някои от летните гуми са със специфична конструкция, която ги прави особено издръжливи, и имат сравнително дългосрочен живот, дори и при неточно изхабяване. При различни видове летни гуми Maxxis повечето ламели в важните канали и раменните повърхности подобряват сцепението при сняг и кал. Има и летни гуми с практичен каркас, които усъвършенстват контрола и солидността на пресечен терен.

Каталог летни гуми 1
Каталог летни гуми

Летни гуми препоръчания производител SYRON

Безмислено е да се чудите или тревожите за това какъв вид летни гуми да предпочетете , тъй като ние Ви предоставяме летните гуми на SYRON. С тях си обезпечавате увереност и класа. Летните гуми на производителя SYRON включват безброй предимства привилегии на съответните условия пред другите съперници . Очевидно е, че по някой път на шосето има възможност да се породят индидентни и лоши обстоятелства .

Летни гуми от гамата на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с природосъобразен характер. При тях са налични три възлови надлъжни проводници върху предпазителя, които подобряват отводнението и придвижването по влажна настилка. Тези летни гуми имат плоскости на ламелите с различна дълбочина, което ограничава звука и ограничава съпротивлението при търкаляне. Независимо от това , дизайнът на цевите на раменната част на летни гуми BlueTech оттегля водата и също така оптимизира сцеплението при мокра настилка. Заключващите се плоскости по централни ребра от своя страна подобряват стабилитета при голяма скорост и съкращават съпротивлението при търкаляне. Централните плюсове на летните гуми на SYRON BlueTech са големия пробег, ограниченото консумиране на гориво, незначителното съпротивление при търкаляне и доброто сцепление при сухи и навлажнени пътни настилки . Летните гуми подсигуряват наложителната продуктивност при абсолютно всички  режими на експлоатация .

Разгледайте летни гуми 2
Разгледайте летни гуми

Летни гуми SYRON – предложения

Предложенията за леки и 4х4 летни гуми на марката SYRON обхваща три специфични модела летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми от марката Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 осигуряват чувствително по-благоприятно износване на предпазителя и по-краткосрочен спирачен път на сухи и незасъхнали улици , помагайки на шофьорите да държат под контрол ситуацията и да се радват на изживяването. Технологията Active braking на тези летни гуми подобрява допирната повърхност и сцеплението при спиране, съкращавайки спирачния път. Независимо от това , актуалната Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, осигуряват оптимизирано сцепление в моменти на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и заедно с това олекотена. Вида обхваща 41 размера от 17 до 20 инча.

Летни гуми Syron – главни плюсове

Централно превъзходство на летните гуми на SYRON е, че в действителност с тях подчертано се намалява евентуалността за появата на аквапланинг или казано по-опростено , т.нар. хлъзгане по вода. Така е, тъй като летните гуми на SYRON са с значително ограничени равнища на звук, лукс при возене, сцепление и поведение в завой. Сигурността на шосето е най-ценното нещо, от което има нужда един шофьор. При това, SYRON са от онези фирми, които вмъкват в индивидуалните си модели съвременната технология “COOLING EYE TEHNOLOGY”. Чрез нея гумата се охладнява като една оригинална защита против нейното загряване . Ефектът от това е, че летните гуми механически стават приложими за още по-продължителен пробег и значителна здравина даже и при возене с повишена скорост.

Вижте каталога ни с летни гуми 3
Вижте каталога ни с летни гуми

Летни гуми от избора на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те са съставени от широки тръби за извеждане на водата и тръби по раменните плоскости за странично извеждане на водата. Този разновидността летни гуми е съставен от допълнително голям скоростен индекс и увеличена твърдост на вътрешната структура, като обезпечава запас от сигурност при неблагоприятни обстоятелства.

Летните гуми Cross 1 Plus – спокойствие за семейството ви

Летните гуми Cross 1 Plus притежават по-стабилна смес на предпазителя и вече обговорената технология за спомагателно изстудяване „Cooling eyes”, предпазваща от аквапланинг. Системата на летните гуми Cross 1 Plus е предназначена за сериозна скорост, а самите те са годни и при неасфалтирани шосета .

Повече за  летни гуми 4
Повече за летни гуми

Като за финал

Ние от Летни гуми ООД сме представители на търговеца за България и ви предлагаме редица отбрани и достъпни оферти ! Разчитайте на офертите на Летни гуми ООД! Освен нашите съвети за летни гуми прегледайте още :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Каталог летни гуми 5
Каталог летни гуми
Информация за летни гуми 6
Информация за летни гуми
Оферти за летни гуми 7
Оферти за летни гуми
Разнообразие от летни гуми 8
Разнообразие от летни гуми
Най-добрите летни гуми 9
Най-добрите летни гуми

Съществената важност на летните гуми
Летни гуми от продуктовата линия на фирмата Maxxis
Летни гуми препоръчания производител SYRON
Летни гуми от гамата на SYRON – BlueTech
Летни гуми SYRON – предложения
Летни гуми от марката Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми Syron – главни плюсове
Летни гуми от избора на SYRON – Race 1 Plus
Летните гуми Cross 1 Plus – спокойствие за семейството ви
Като за финал

Вашият коментар