Разнообразие от интериорни бои и отличителните им свойства

Разнообразие от интериорни бои и отличителните им свойства

В селекцията на интериорни бои и изграждането на обстойна концепция, на първо място е препоръчително задълбочено да се запознаете с възможностите и какви точно интериорни бои се предлагат . Дали да направите стените лъскави с металически отражения, да бъдат сатенено изящни, весели плътни пастели или пък приличащи на венецианска мазилка, зависи от интериорните бои. Измислете си визия кой вид стени ви подхожда. Вътрешният стил е композиция от въображението грижа за направа на добри среди за живот. Точно както хората се променят, стават по-добри и преобразяват така и пространствата , в които пребивават изпитват потребност постоянно от нещо иновативно , в течение с модните тенденции. Началното решение в пресъздаването на постройките е спирането на нов нюанс интериорни бои за стените . Във всички случаи може да бъде не само най-променящият процес , а и базата за планиране на свеж интериорен дизайн. Хубаво е да сте наясно, че освен добрите изобретателни идеи и компетентното извършване на плана от значителна същност е и продуктът боя . Capbg вече пет години донася българския пазар италиански материали за боядисване , с утвърдено име и качество. Продуктите им можете да намерите в значителен брой вериги ремонтни магазини в България , а през последните две години продажбите им нарастват двойно . Фирмата производител е в състояние да ни снабди голям избор за всеки възможен тип сграда .

Колко слоя боя са ни необходими ?

По никакъв начин не е възможно достигането на плътен цвят с еднократно нанасяне на боята. Винаги е нужно двукратно или трикратно нанасяне за постигане на желания интериорен цвят . За тъмните тонове два пъти са задоволителни , а за светлите три-четири. При условие че планът за дизайна е лично ваш , вие сте хората които идеално знаят как биха изглеждали добре пластовете материал.

 интериорни бои 1
интериорни бои

Сатенена елегантност

Привлекателно предложение за работни места , ресторанти и кафенета и артистични пространства са сатененият тип интериорни бои. Първокласното качество дава свобода за предприемане на многобройни авангардни ремонтни решения . Добри за вътрешна и външна употреба. С висока стабилност срещу разрушителната сила на природата , сатенения вид интериорни бои съхраняват своя красив и блещукащ външен вид толкова колкото е нужно . Най-често продавани за публични сгради . Препоръчва се професионално нанасяне.

Преди поставянето на интериорни бои

Преди да пристъпим към размазването на вече избрания от нас вид и цвят боя е добре да направите грундиране. Така получавате върху повърхността една изравнена основа за работа като запълва грапавините . Подсигурява равна поглъщаемост и лесно възможно и пестеливо разнасяне на интериорна боя. Грундирането не допуска водата да достига до в основата, точно заради това се оказва от първостепенна важност за укрепването на стените. Съществено важно е освен настроение, зидовете ни да ни осигуряват сигурност . Грунда се прилага по цялата ширина . Оставя се да изсъхне два – три часа. Готови сме да пристъпим към разнасянето на интериорни бои, когато базовата повърхност е издръжлива на надраскване .

Качествени интериорни бои 2
Качествени интериорни бои

Бои с декоративен ефект

Класика в жанра са си декоративните интериорни бои. С сияещ ефект смесен с фин кварцов пясък става не просто във фон, а и в разкрасяващ детайл на вътрешния дизайн на всеки дом. Окачествява се с висока здравина , дължаща се пречупващите си частици. Смесения състав на багрилната смес я прави лесна за шлайфане и полиране. Перленият ефект се завършва идеално комбиниран с интериорни орнаменти в златисто и сребристо .

Нанасяне на боята . Начини на боядисване

Ако спрете своя избор на четка за поставянето на интериорни бои, е необходимо да предвидите опасността от изцапване. Намазването на боя във всеки случай започва от горе на долу . Предпазете с найлон тавана и пода, за да не се зацапат . Пистолетът също би бил лесен за употреба начин , най-вече използван във вътрешния дизайн на стари здания. Разпръсква боята еднакво , което обещава понижен разход на багрилни вещества. Необходимо е плътно закриване на заобикалящите предмети, поради този факт не се препоръчва за боядисване на нови постройки .

Огромно разнообразие от интериорни бои 3
Огромно разнообразие от интериорни бои

Блестящи по природа с Оточенто

Транспириращи интериорни бои, които съдържат смоли с металически съединения. Продуктът за боядисване е устойчив на огън , обезопасен за човека и околната среда. Създаваният резултат е прекрасен в съчетание и на строго претенциозен , и на авангарден стил . Сместа на Онточенто се поставя директно с валяче или дори с мокра гъба.

Потърсете в Capbg

Не пропускайте момента да погледнете предложенията на марката за екстериорни бои за плоскости, които са способни да завършат цялостната концепция за вашия проект. Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Качествени интериорни бои 4
Качествени интериорни бои
Огромно разнообразие от интериорни бои 5
Огромно разнообразие от интериорни бои
Качествени интериорни бои 6
Качествени интериорни бои
Най-добрите интериорни бои 7
Най-добрите интериорни бои
 интериорни бои 8
интериорни бои
Каталог интериорни бои 9
Каталог интериорни бои
Качествени интериорни бои 10
Качествени интериорни бои
Ефектни интериорни бои 11
Ефектни интериорни бои

Колко слоя боя са ни необходими ?
Сатенена елегантност
Преди поставянето на интериорни бои
Бои с декоративен ефект
Нанасяне на боята . Начини на боядисване
Блестящи по природа с Оточенто
Потърсете в Capbg

Вашият коментар