Възобновяване на кожата ,прилагайки микронидлинг терапия

Възобновяване на кожата ,прилагайки микронидлинг терапия

Завършеното възобновяване на блясъка на кожната покривка в настоящето е налично без хирургична интервенция – микронидлинг процедурите са тук за вас . микронидлинг възстановяването е в най-малка степен проникващ способ ,който цели премахване на проблемните области от областта на лицето , като омекотява възникналите вълнообразни линии и дъги , давайки тласък на възстановителните реакции в кожната тъкан и подбуждане на колагенообразуването .

По какви причини микронидлинг процедурата с ООД се доказа като нискорискова ?

С приключването на намесата е възможно леко нагнетяване на третираната област , но този белег се премахва в интервал до няколко часа. Микронидлинг третирането по принцип няма други неприятни последици и осъществява очаквано значими последствия за пълното подмладяване на кожната повърхност . От значение за безвредната микронидлинг намеса се оказва класът на вкарваните в експлоатация апарати . В клиника ООД ние, неговите консултанти влагаме доверието си в ООД – документално обезпечен професионален апарат за микронидлинг терапия , който е съобразен с/със сериозните стандарти на Агенцията за контрол на храните и лекарствата в САЩ . Изпробвана и доказано ефикасна , микронидлинг процедурата ООД е безвредна за здравословното състояние и е изпитан способ за възвръщане на свежия вид на кожния слой .

При пренебрегване на професионалните съвети на кожния лекар с края на микронидлинг намесата е възможно да възникнат по-бавно изчезващи порозовявания и отоци . В случай че откриете нещо , което става повод за вашите тревоги , моментално потърсете своя лекуващ лекар .

Изключително добър микронидлинг 1
Изключително добър микронидлинг

Позитивите на ООД микронидлинг

Радиовълнистата микронидлинг терапия се е доказала като нов начин за пълно възвръщане на младежкия вид на кожата . Сред най-големите ефекти се намира фактът, че е възможно да влезе в употреба не единствено за недостатъците на лицевата повърхност, но освен това и за повлияване на козметични дефекти в останалите части на тялото . Посредством микронидлинг процедурата кожната тъкан в третираната област добива вид на повдигната , хидратирана и съхранена . Терапията е светкавична , несъпътствана от неприятни усещания и без период на възстановяване . Ареалът се защитава от болката чрез местна упойка ,наподобяваща кремообразна субстанция , която се разнася 20-30 мин. преди началото на микронидлинг намесата и осигурява най-голям комфорт .

За кого е удачна микронидлинг практиката?

Радиочестотната микронидлинг намеса с ООД постига учудващо добри въздействия при, както пояснихме , всеки тип кожа и се доказа като благоприятна при несъвсем, но в голяма степен неограничен от възрастта етап . Употребява се при повърхностни следи от себумни мехурчета, процедиращо акне , обособени порести места , неуловими вълнообразни линии , петна ,а също така и отпусната дерматологична повърхност. С помощта на тази методология се подсилва текстурата на кожата , релефната неправилност се изравнява , а външната покривка е пожалена.

Изберете микронидлинг 2
Изберете микронидлинг

Какво е целебен микронидлинг?

При действащата на високи честоти микронидлинг манипулация лечебно апаратно приспособление с крехки, игли, покрити с благородни метали създават много на брой ситни продупчвания в кожата . Вследствие на което се предизвикват възобновителните явления ,като в същото време се активизира изграждането на колагенов белтък. Чрез микроперфорациите нашият дерматологичен слой безпроблемно приема и обработва важните за нея вещества , като мукополизахариди , полезни вещества и съединения , които захранват и освежават натуралния й изглед .

За кой вид кожна тъкан е най-уместна микронидлинг терапията ?

С подкрепата на микронидлинг терапията завършеният външен вид на кожната тъкан засиява , посредством стимулираното образуване на колаген . Процедурата е подходяща за всички разновидности кожна покривка , което я прави чудесен стратегически ход за пациенти , които искат да отстранят дефектите от лицето си и да се сдобият със сияйно излъчване .

Как да избегнем странични действия след микронидлинга?

С настъпването на финала на работещата на високи честоти микронидлинг процедура е нужно да спазвате препоръките на вашия дерматолог , с цел да подсигурите максимален отзвук и да се предпазите от нежелани странични реакции .

При неправилно отношение към кожата след микронидлинг могат да възникнат нежелани реакции . За да не стигате до тях , ние, консултантите на ООД даваме следните указания:

– Да се отхвърлят всички груби поддържащи хигиената гелове

– Да се предпазва от появата и престоя под силно слънце

– едно денонощие след интервенцията да не се поставя грим и козметични продукти, освен ако вашият лекар не ви е казал друго

– Вечерната част от денонощието след процедурата е наложително да се употребява нищо повече от серум

– Да не се практикува спорт в деня на процедурата

– Да не се посещават масажи , процедури със сгорещен въздух 5-7 дни след процедурата

– Допуска се възможност в ареала да се появят пъпки , които ще се махнат от 5 до 7 дни след терапията

– При наличието на явление , което Ви тревожи в рамките на 2-3 денонощия след процедурата и смятате , че причината е процедурата, моля, консултирайте се с нашите специалисти

Разгледайте повече за   микронидлинг 3
Разгледайте повече за микронидлинг

Какви са впечатляващите ефекти , които микронидлингът създава ?

– сбиване на дупките

– заличаване на печата на акне

– скриване на деликатни бръчки и кривини

– понижаване на обема на нежеланото оцветяване

– възвръщане на стегнатостта на епидермиса и дермата

– заравняване на колорита на кожата

Защо да изберем  микронидлинг 4
Защо да изберем микронидлинг

Какво е необходимо да знаем преди микронидлинг манипулацията ?

Микронидлинг намесата не е подходяща за :

– бременни и жени с активна кърма

– хора с проблемна имунна система

– инфектирана кожа

Възползвайте се от микронидлинга! В този момент !

Запазете час за прием при дерматолог от ООД и уточнете всички запитвания , които ви интересуват . В някои случаи предварителният разговор със специалист по здраве е ключов при мотивирането на избор . Освен микронидлинга, открийте и останалите козметични услуги, които предлагаме:

хиалуронови филъри
ботокс
криолиполиза clatuu
лазерна епилация
лечение на акне
премахване на стрии
химичен пилинг
премахване на целулит
плазмолифтинг 

Информация за микронидлинг 5
Информация за микронидлинг
Оферти за микронидлинг 6
Оферти за микронидлинг
Защо да изберем  микронидлинг 7
Защо да изберем микронидлинг
Вижте повече за микронидлинг 8
Вижте повече за микронидлинг
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг 9
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг
Защо да изберем  микронидлинг 10
Защо да изберем микронидлинг

По какви причини микронидлинг процедурата с ООД се доказа като нискорискова ?
Позитивите на ООД микронидлинг
За кого е удачна микронидлинг практиката?
Какво е целебен микронидлинг?
За кой вид кожна тъкан е най-уместна микронидлинг терапията ?
Как да избегнем странични действия след микронидлинга?
Какви са впечатляващите ефекти , които микронидлингът създава ?
Какво е необходимо да знаем преди микронидлинг манипулацията ?
Възползвайте се от микронидлинга! В този момент !

Едно мнение за “Възобновяване на кожата ,прилагайки микронидлинг терапия”

Вашият коментар